Start » Om oss

Svensk tandteknik
sedan 1985

Tillsammans har vi i dagsläget lång erfarenhet inom tandteknik och arbetar för att behålla den höga kvaliteten på våra tandtekniska produkter samt att modernisera och vara ett högteknologiskt dentallaboratorium.

Med oss som en naturlig del av tandläkarteamet gör vi alltid vårt bästa för att planera och tillverka protetiska lösningar efter era behov och önskemål.

Läs mer

Vår
Personal

Alla våra tandtekniker har en odontologisk universitetsutbildning och med både externa och interna utbildningar så säkrar vi en uppdaterad kunskap inom yrket och branschen.

Vi erbjuder alla typer av fast och avtagbar protetik och vi arbetar med de flesta implantatsystem på marknaden.

Vår personal

Engagerat

Modernt

Tillgängligt

Fräscha lokaler

När du tänker på en modern tandtekniker så associerar du förmodligen till laboratoriumets utseende. Det gör vi också, bland annat. Här möts du av ljusa, fräscha och rena lokaler. Vi blandar en relativt steril interiör (av kliniska skäl) med mycket värme i bemötandet.

Modern utrustning

Vi prioriterar moderna verktyg och hjälpmedel. Vi är ivrigt nyfikna på nya tekniker och metoder inom tandteknik, och tack vare vår dynamiska verksamhet kan vi lätt implementera nya redskap i arbetet.

Nöjda kunder

Vi gör vårt allra bästa för att arbeta nära våra kunder för att leverera bästa möjliga produkt. Vi eftersträvar att ha en hög patientnöjdhet genom ett samarbete och god kommunikation med tandläkare.

Tillgängligt

Tillgänglighet innebär att du lätt kan få tag på oss, och få svar på dina frågor.

Vi hjälper gärna till med materialval och konstruktionsplanering via telefon, mail eller genom ett personligt möte. Den tandtekniska konstruktionen anpassas alltid efter förutsättningarna hos varje enskild patient för att uppnå ett så bra slutresultat som möjligt.

Ett tillverkande företag tar ansvar
För miljön

Som ett stort företag har vi extra ansvar för att värna om miljön. Detta ansvar tar vi på största allvar och arbetar intensivt för att eliminera en negativ påverkan på vår planet. Ett led i vårt miljöarbete är att minska pappersförbrukningen. Därför arbetar vi idag mer digitalt, och skickar mer än gärna material och bilder via sms eller mejl.

Vi försöker systematiskt att förbättra vårt sätt att hushålla med resurser för att förbättra miljön. Vi ökar kontinuerligt medvetenheten kring miljöfrågor och andra viktiga frågor och tar ansvar för dessa frågor i det dagliga arbetet och därmed också vid våra inköp.