Vilka är Göteborgs Dentallaboratorium?

Göteborgs Dentallaboratorium är ett helhetslabb där vi erbjuder tillverkning av tandtekniska produkter av de flesta slag.

Start » Om oss » Vilka är vi

1985 startades Engströms Dentallaboratorium i lokalerna på Mölndals torg av Lars och Anna-Stina Engström som har arbetat som tandtekniker i över 30 år. Under 2019 grundades Göteborgs Dentallaboratorium av Sandra Lucev och Frida Amiri i Engströms lokaler. Göteborgs Dentallaboratorium är ett helhetslabb där vi erbjuder tillverkning av tandtekniska produkter av de flesta slag.

Laboratoriumet renoverades, ny utrustning införskaffades och nya system implementerades. Ambitionen var att behålla den höga kvaliteten på svensktillverkat tandteknik samt att erbjuda utmärkta tandtekniska lösningar till rimliga priser. Något som lever kvar.

Tillsammans har vi i dagsläget lång erfarenhet inom tandteknik och arbetar för att behålla den höga kvaliteten på våra tandtekniska produkter samt att modernisera och vara ett högteknologiskt dentallaboratorium. Med oss som en naturlig del av tandläkarteamet gör vi alltid vårt bästa för att planera och tillverka protetiska lösningar efter era behov och önskemål.

Våra värden och ledord

Vi tror och hoppas att allt fler kunder kommer till oss tack vare vårt goda rykte. Ett rykte som bottnar i våra värdeord, som vi varje dag arbetar för att uppfylla.

Göteborgs Dentallaboratoriums främsta värdeord är tillgängligt, engagerat och modernt.